Ik doe mee aan het Belgisch Kampioenschap Low en Slow BBQ. Help! Deel 3

Ik doe mee aan het Belgisch Kampioenschap Low en Slow BBQ. Help! Deel 3

 

We zijn exact 1 maand voor de allereerst bbq wedstrijd van 2022.

Tijd om een testrun te doen, en onze recepturen te bepalen.

 

Zoals gezegd moet je verplicht varkensschouder, runderbrisket, varkensribben en kip bereiden

en dus hebben we dit eens getest: we hebben ribben, een brisket en pulled pork gemaakt. De kip hebben we nog even gelaten maar dat halen we wel eens in

 

Was alles perfect; oh nee, zeker niet. dat kan ook niet, want dit was onze eerste poging. 

Maar we zitten keer in de juiste richting.

 

De volgende stap is een workshop bij de regerende Europees Kampioen Southern Dutch BBQ, en dan kunnen we finetunen.

 

Naast het koken, heb je ook een pak materiaal nodig, en liefst ook wat sponsoring van wat grotere merken. 

Als beginnend bbq team is dit uiteraard niet eenvoudig, maar ondertussen kunnen we al mededelen dat we worden gesteund door KamadoBBQ.be, Kamado Joe, Carmans / Atelier Francois en Red Bull.

 

En ik kan je nu al zeggen : het zal zwaar worden, maar oh zo plezant!

 

Stay tuned!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.