De Biefstuk Anatomie deel 4: Entrecote / Cote à L'os
In deze reeks ga ik dieper in op de verschillende soorten steaks die er te vinden zijn.
In deze reeks ga ik dieper in op de verschillende soorten steaks die er te vinden zijn.
De Biefstuk Anatomie deef 3 : zesrib
De biefstuk anatomie deel 2 : Diamanthaas
De Biefstuk Anatomie - Deel 1
What a ride! In dit laatste deel ga ik dieper in op de kruiding en flavours.
And the winner is…
Als je Google gebruikt om dat te weten te komen dan krijg je zo veel opties waardoor je het bos door de bomen niet meer ziet.
Ok waar moet ik beginnen? Dat is de vraag die ik me stel. Eerst met de kruiden en smaak of eerst met de techniek of toch maar op zoek naar het juiste product?
Ondertussen is het anderhalve maand geleden dat ik mijn zoektocht naar de perfecte ribbekes ben gestart. In deel 1 heb ik de techniek bepaald, en deze keer heb ik een blinde smaaktest georganiseerd om te weten te komen welk varkensras het beste is voor ribben.Let op, dit is een test gedaan naar best vermogen maar is op geen enkele manier een officiële test. De conclusies zijn gemaakt na 1 test van 1 cook.Ik zat ook met vragen. Is deze test eigenlijk wel nuttig? Zit er veel smaakverschil op varkensvlees? Misschien is de conclusie dat het ras er niet toe doet… of net wel?