RECEPTEN


 STORE


HOW TO BBQ & KLEINE VERHAALTJES

Het cederhouten plankje

Dit plankje is superhandig als je bijv vis maakt. Het beschermt je vis tegen de vlammen en de hitte, laat de vis ook mooi gelijkmatig garen en voegt extra smaak toe, want het plankje zal opwarmen of smeulen en zal rooksmaak in de vis laten trekken. Belangrijk is dat je het plankje niet boven direct vuur zet want dan is het plankje opgebrand voor je eten klaar is.

Lees meer »

ABONNEER JE ZEKER OOK OP HET BARBECOA YOUTUBE KANAAL

 

OP BEZOEK BIJ WELCOME TO THE AA!

 

 

 


 

Als echte BBQ liefhebber werd  Tom Bertels steeds vaker geraadpleegd door zijn vrienden voor BBQ tips, die hij verzamelde op zijn blog Barbecoa.be
Wanneer hij beslist om eens deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ gaat het snel!
Samen met zijn ploegmaat Dimitri worden ze Belgisch Kampioen BBQ in de categorie Ribben. Ze mogen ook als enige Belgische ploeg naar het Wereld Kampioenschap BBQ in Lynchburg, Tennessee, en eindigen met hun BBQ saus op de 4de plaats!

Ondertussen worden eerst de Pekelzouten, vervolgens de gastronomische zouten, en tot slot de rubs ontwikkeld en uitgebracht.

Big Green Egg België proeft ze en beslist om deze producten  in huis te nemen en te verdelen in hun winkelnetwerk.

Op de koop toe haalde Tom met zijn rub Base for Taste een Zilveren Medaille op het International Flavor Awards in Amerika.

 

Welkom!


* indicates required