Hoera, een eigen Youtube kanaal!

Ja het is zover! Ik heb een Youtube Kanaal mét enkele kookvideo's!  

=> https://www.youtube.com/@BarbecoabyTomBertels

Geen idee hoe dat weer is kunnen gebeuren, maar het was wel fun om te doen. Soms komen dingen op je pad - gebeurt wel vaker bij mij Als belangrijkste video heb ik een langere masterclass video gemaakt hoe je de perfecte rib maakt, al zijn er uiteraard ook andere manieren. Deze werkt gewoon iedere keer.En tijdens de 5 uur durende cook hebben we dan ineens wat kortere filmpjes gemaakt. Veel als inspiratie op he moment.Of er nog gaan komen hangt vooral van jullie af (no pressure)Als je ze leuk vindt, geef even een duimpje, of abonneer je op mijn YT kanaal, dan weet ik of ik ermee verder zou kunnen gaan.

Er zijn nog zoveel leuke dingen te doen, maar ook al veel andere BBQ filmpjes op het internet.Waarom zou ik het dan nog doen?Omdat ik dit in het Nederlands doe, en omdat ik iets wil toevoegen wat ik minder bij de anderen zie: namelijk controle over het vuur en de technieken. Wat heb je aan een recept als je niet weet hoe je je BBQ het beste daarvoor kunt gebruiken?Dus het zal soms wel voor jou zijn, en soms niet afhankelijk van het niveau dat je hebt.

De ondertussen bekende WTTA Nootjes deden me inzien dat er nog veel vragen zijn, en als ik trouw wil blijven aan mijn verkondigde visie bij WTTA (haal meer uit je BBQ), dan is techniek een niet te onderschatten onderdeel. Ook ik leer nog veel bij, en als mijn video's je kunnen inspireren of wat kunnen leren, dan is het allemaal waard om het te doen.

Tenzij jullie iets hebben van : Tom, je verdoet je geld en tijd...

Ik hoor het graag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.