Ik doe mee aan het Belgisch Kampioenschap Low en Slow BBQ. Help!- Deel 2

Ik doe mee aan het Belgisch Kampioenschap Low en Slow BBQ. Help!- Deel 2

 

Weet je nog dat ik had beslist om mee te doen aan het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ? Het gaat dus echt gebeuren!

 

First things first!

Het Barbecoa BBQ team is compleet, want ik kan alleen maar blij zijn dat mijn nieuwe teamgenoot een ervaren competitie bbqer is. Naast jarenlang zelf meestrijden organsiseerde hij met zijn vorig team ook de BBQ wedstrijd in Hasselt.

 

Daarom heet ik van harte welkom: Dimitri Zetzsche!

Dimitri is ook de drijvende kracht achter Braai Takeaway BBQ, dus als je zin hebt in Amerikaanse Low en Slow BBQ, kan je dit gewoon bestellen en het wordt gewoon geleverd

Check this out : braaibbq.be

 

Ondertussen hebben we een propslist die heel erg lang is, maar gelukkig hebben we bijna alles in huis (ne mens verzamelt wat bij elkaar over de jaren)

Enkel de laatste spulletjes nog regelen en dan gaan we een testdag doen.

 

Ondertussen ben ik op zoek naar sponsors, die ons wat materiaal en ingredienten kunnen voorzien.

 

Tot slot moeten we de recepten optimaliseren en timings bepalen.

 

Begin maart ga ik een BBQ competitie workshop volgen bij Southern Dutch BBQ, de Europese kampioen van 2021

 

En dan hebben we nog een paar weken om ons voor te bereiden.

Het zal nog spannend worden!

 

En oh ja: dat slapen: het zal kamperen worden :-)

 

 

Stay tuned.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.