Big Green Egg en Barbecoa gaan samenwerken!

Wat ben ik trots en fier!

Sinds de aankoop van mijn eerste Big Green Egg, zo'n 11 jaar geleden ben ik een ongelooflijke fan van het toestel en het merk! Vele uren heb ik al aan de Bge gestaan en bijna ieder jaar was te vinden op de Big Green Egg Flavour Fair. Als fanboy. 

 

Sinds mijn barbecoa verhaal is begonnen ben ik redelijk snel in contact gekomen met de mensen achter Big Green Egg  België. En die relatie is stelselmatig gegroeid. Vorig jaar steunden ze de barbecoa bbq ploeg al een beetje maar nu is die samenwerking fel uitgebreid.  Opnieuw zullen ze onze bbq ploeg steunen. En dat ga je zeker ook zien aan en in onze bbq trailer maar Big Green Egg is vanaf nu ook een officiële distributeur geworden voor de Barbecoa rubs en de Braai rub en bbq saus. We hopen dus dat zoveel mogelijk Big Green Egg verdelers ons in hun aanbod gaan opnemen zodat we dus ook kunnen groeien en meer kunnen betekenen in de bbq scene. 

 

We werden afgelopen maandag op de Big Green Egg Dealer Dag dan ook geïntroduceerd een heel groot aantal dealers. Het was een echte topdag!

 

Exact 1 jaar geleden startte mijn bbq competitie verhaal en wat heb ik al mogen meemaken in deze korte tijd. Met deze nieuwe samenwerking en het geloof van een merk als Bge kan ik alleen maar super trots zijn en nog leuke dingen gaan doen!

 

En er staat alvast veel op de planning. Hopelijk kan ik dit jaar wat gaan afvinken. 

 

Dus nu al bedankt voor iedereen die in de winkels onze producten koopt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.