Wil je eens op een reverse offset smoker koken? Dat Kan!

 

Mijn competitie smoker is namelijk te huur 

Met deze reverse offset smoker maak je echt de beste low en slow gerechten.

Gestookt op echt hout glijdt deze hitte en rook over en langs het vlees.

Neem je tijd en je zal helemaal betoverd zijn van de smaak.

 

Hoe gebruik je dit toestel:

In de vuurkamer zit een vuurmand: vul deze zo vol mogelijke met houtskool zodat je een gloeiende basis hebt, ondertussen, zal de smoker ook opwarmen

Vanaf dat leg je iedere 15 minuten een blok hout van een arm dik in / op de kolen en kan je starten.

 

Deze smoker heeft zuurstof nodig dus houdt de deur op en kier

Je zal merken hoe leuk het is!

 

 

Prijs midweek (maandag -donderdag) of weekend (vrijdagavond - zondag) : 100 euro (+ 100 euro waarborg)

 

Voor reservatie of info: mail naar tom@barbecoa.be