Barbecoa Brine!

Barbecoa Brine!

 

#KLAROENGESCHAL

Dames en heren! Na maanden werken achter de schermen, proeven, bijschaven, keuzes maken en beslissingen nemen, kan ik vandaag vol trots aankondigen dat ik 2 nieuwe producten op de markt breng: Pekelzout!

 

#TWIJFELDEBLIK

Ja, ik zou ook even in de war zijn, want wat is pekelzout?Awel, pekelzout is waar je vis, vlees of zelfs groenten in pekelt: een schel hesp, wat gerookte zalm, of augurken in’t zuur. Dagdagelijkse producten waar niemand van op kijkt, maar ze werden wel eerst gepekeld

 

#ENTHOUSIAST

Zoals jullie weten maak en verkoop ik zelf mijn gerookte zalm. Dit gebeurt op basis van een uitgebalanceerde pekel: een mix van zout en kruiden.Vanaf nu kan je deze mix in huis halen en zelf je zalm pekelen met deze Brine For Fish en dan krijg je Gravad Lax. Want gepekelde zalm hoef je niet te roken. Je kan dat ook zonder de rooksmaak doen. Veel salades zalm die je krijg op restaurant zijn enkel gepekeld, en niet nog eens gerookt.

Of je pekelt een hammetje of buikspek voor enkele dagen in deze Brine for Color.Met de perfecte mengeling van kruiden en nitrietzout zal je vlees mooi roze blijven. Zoals een schel hesp.

 

#MARKETING

Ik weet het, ik zou eerst een deftige product fotoshoot moeten doen, maar ik ben te enthousiast en ik wil dit snapshot van dit nieuwe Barbecoa product al met jullie delen.Jullie krijgen de echte primeur, de rest volgt later

Ben ik trots? Natuurlijk!Bovendien is dit recept geperfectioneerd, machinaal gevuld, gesealed en gelabeld, en met toestemming van het voedselagentschap.

Brine For Fish, en Brine for Color.Voor iedereen die graag kookt, een must have in de keuken, want pekelen ofwel brinen is gewoon een absolute meerwaarde.

 

Vanaf nu te koop op mijn webshop 

(help gewoon effe mijn garage weer leeg te krijgen...)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.